Getuigenis van ‘dromen-proces’

Categorieën Dromen Coach

WAT EEN KOSTBARE MANIER VAN COMMUNICEREN

Charlotte mijn dromen-coach.

Wauw… Het proces van de afgelopen twee jaar was wonderlijk. Een tijd, waarin God mij door dromen heen steeds liet zien waar ik doorheen ging. En tijdens dat ‘dromen-proces’ stond Charlotte trouw en liefdevol naast mij, om steeds als ‘bemiddelaar’ voor mij naar God te gaan en Zijn Wijsheid en ‘vertaling’ te ontvangen van de dromen die ik zelf niet begreep.

Dit was en is nog steeds van onschatbare waarde voor mij. Charlotte was mijn steunpilaar in dit onzekere, heftige proces.

De dromen gingen vaak over de emoties in mijn ziel en vertelden me welke keuzes ik mocht maken of waar ik al stond en waar ik in gegroeid was, zonder dat ik het zelf besefte.

Wat een kostbare manier van communiceren met onze hemelse Vader, die zo bewogen en liefdevol met ons mee gaat in de processen waar we doorheen gaan tijdens dit leven. Dank je wel lieve Charlotte, voor je onmisbare hulp tijdens mijn ‘dromen-proces’,

liefs van Gerdie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *