Blog

Charlotte heb ik ontmoet toen ik vrijwilliger was bij De Hoop Music & Books in 2009. We waren de winkel aan het schoonmaken en een beetje aan het kletsen. Totdat ik zei: ‘Weet je wat vervelend is?’ Ze vroeg: ‘Nou, vertel?’. Ik zei: ‘Ik vervel iedere zomer!’.                                                       ‘Hoe bedoel je dat?’. vroeg Charlotte.           …Ga door met lezen van “‘Bevrijding in rust en vrede’ – getuigenis van Shan Shan Lim”

Dat was het thema van vorige week tijdens het bidden-en-vasten in Bonfire. Ik verlang ernaar om meer van Gods Koninkrijk te zien: vrede, vreugde en gerechtigheid. En daar wil ik tijd en energie in steken, zowel in de bidden-en vasten week als in mijn praktijk Aqua Lilium. Terwijl wij het offer van bidden en vasten brengen, vult God ons met Zijn levend brood en levend water. Hij verzadigt ons met Zijn eeuwigdurende liefde en zijn genadevolle aanwezigheid. In Hem is alles; vrede, vreugde, vergeving, herstel en…Ga door met lezen van “Meer Ruimte Voor God”

De kleur groen is geen bewuste keuze. Maar het groene bankje was als eerste aangeschaft, omdat ik deze mooi vond en het precies paste op de plek waar ik ‘m bedacht had. Wanneer ik de betekenis van de kleur groen opzoek, vind ik het volgende.  ‘Groen’ De kleur kan de bloeddruk verlagen en is rustgevend. Daardoor wordt groen ook wel geassocieerd met genezing, gezondheid en balans. Groen is de kleur van verse producten, van vruchtbaarheid, voorjaar en nieuw leven. Het is een positieve kleur met…Ga door met lezen van “Het Groene Bankje…”