‘Bevrijding in rust en vrede’ – getuigenis van Shan Shan Lim

Categorie├źn Dromen Coach

Charlotte heb ik ontmoet toen ik vrijwilliger was bij De Hoop Music & Books in 2009. We waren de winkel aan het schoonmaken en een beetje aan het kletsen. Totdat ik zei: ‘Weet je wat vervelend is?’ Ze vroeg: ‘Nou, vertel?’. Ik zei: ‘Ik vervel iedere zomer!’.                                                       ‘Hoe bedoel je dat?’. vroeg Charlotte.                                                           ‘Nou……….precies wat ik zeg; ik vervel iedere zomer, alsof ik een slangenhuid heb, dat zich met vernieuwen! Maar dat komt vast door de hitte, dat ik een dunne huid heb, dat ik veel douche en het extra schoonmaken met al dat stof is ook niet bevorderlijk……’.  En Charlotte vroeg weer: ‘dus… je vervelt iedere zomer? Het is iets wat ieder jaar rond dezelfde periode terugkeert?’.             

Ik zei: ‘Ja…..’.  Waarop Charlotte kalm reageert met: ‘Dat is apart…. Heb je er wel eens voor gebeden?’.  Ik zei: ‘..uh… eigenlijk niet…, ik dacht dat hoort gewoon bij mij! Het is vervelend, maar ik heb het geaccepteerd…….’.    Charlotte vraagt door: ‘Is er misschien iets gebeurd in die periode? Iets ergs, iets vervelends of traumatisch?’.     Ik zei: ‘niet dat ik weet…………’.  Charlotte vraagt door: ‘Denk eens terug…… wanneer is dit begonnen?’.        ‘Voor zolang ik mij kan heugen, heb ik dit………….’. Ik ging serieus nadenken en …… PLOP! Ik kreeg een gebeurtenis in mijn hoofd van toen ik 16 jaar was (inmiddels was ik 30). Ik zei: ‘Wauw. Ik geloof dat God me iets openbaart!’.     Charlotte zei: ‘Oh? Wat dan?’. Ik zei: ‘Er is iets ergs gebeurd toen ik 16 was en sindsdien hebt ik het’.

Op dat moment stapte zij van de trap af en ik van mijn stoel (we waren de kasten aan het afstoffen) en daar baden wij, midden in de winkel. Zij bad voor mij in rust, kalmte, vrede, liefde maar ook autoriteit! En na dit gebed ben ik genezen! Ik heb ging nooit meer vervellen als een slang in de zomer! Het was genezing van mijn lichamelijke aandoening, maar ook bevrijding en genezing, omdat het was geschakeld in mijn emotionele wond. Het mooie was; het gebeurde heel rustig, kalm en in vrede. Geen manifestaties of urenlange bediening.   

Een simpele vraag en openbaring van God zorgde voor deze opening voor een WONDER! Charlotte is een zachtaardige, innemende, lieve vrouw, die goed luistert en een enorm hart heeft voor mensen met een gebroken hart. Ik geloof dat ze een zalving heeft voor voorbede, omdat haar hart er zo in betrokken is om de gebrokene van hart te verbinden en de blinden te laten zien (Jesaja 61: 1 – Gods Waarheid en liefde). Als ik met haar praat krijg ik gewoon inzichten en openbaringen! En dat is echt SUPERGAAF! En noodzakelijk voor een doorbraak! Ik heb het voorrecht gehad dat ze mij geholpen heeft in mijn meest diepste en zwaarste momenten van mijn leven. Ze luisterde aandachtig, bemoedigde me, gaf me kracht en hoop vanuit Gods Waarheid waardoor ik uit de put ben geklommen, mede dankzij haar liefde en geduld. Ik voel mij gehoord, gezien, geaccepteerd en waardevol, als ik met Charlotte praat. Ik geloof dat zij mij laat voelen doe God mij ziet. Prachtig! Kostbaar!  Dit is mijn ervaring met Charlotte.

Ik zou zeggen: als jij vastzit en op zoek bent naar hulp, vraag God of Charlotte de persoon is die jou mag/kan helpen. En als je daar vrede bij ervaart…. probeer een intake gesprek. Soms moet je een appel proeven om te weten of die zoet is. (En dan bedoel ik dat niet op een Eva-in-het-Paradijs manier).

Liefs Shan Shan Lim uit Rotterdam.

Reactie van Charlotte: Ik heb Shan Shan leren kennen als een vriendelijke, gelovige vrouw, hardwerkend, eerlijk, met het hart op de juiste plaats. Maar ik heb ook haar worsteling gezien; haar gevecht met de duistere machten, haar intense woede die ze inzette als afweersysteem om mensen op afstand te houden, haar diepe, diepe depressie. Alles vanwege wonden die ze in het verleden had opgelopen en niet wist hoe ze daar op een gezonde manier mee om moest gaan. Ik heb diepe respect voor Shan Shan, voor haar doorzettingsvermogen, iedere keer weer opkrabbelen en haar zoeken naar en worstelen met God. God heeft onze gesprekken altijd gezegend, of het nu face-to-face was of via de app. Hij gaf de juiste vragen, de juiste antwoorden, de juiste inzichten. Er is veel tijd over heen gegaan, maar de zon is weer gaan schijnen in Shan Shans leven en daar zijn we beiden God heel dankbaar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *