Meer Ruimte Voor God

Categorieën Inspiratie

Dat was het thema van vorige week tijdens het bidden-en-vasten in Bonfire. Ik verlang ernaar om meer van Gods Koninkrijk te zien: vrede, vreugde en gerechtigheid. En daar wil ik tijd en energie in steken, zowel in de bidden-en vasten week als in mijn praktijk Aqua Lilium.

Terwijl wij het offer van bidden en vasten brengen, vult God ons met Zijn levend brood en levend water. Hij verzadigt ons met Zijn eeuwigdurende liefde en zijn genadevolle aanwezigheid. In Hem is alles; vrede, vreugde, vergeving, herstel en bevrijding. Eigenlijk vult Hij ons met Zichzelf. En in Hem mogen wij ‘zijn’ en groeien naar hoe Hij ons bedoeld heeft. Dat is een proces en dat is soms worstelen, maar ook genieten van wat Hij voor ons heeft.

Het kan soms beangstigend zijn om God meer ruimte in je leven te geven, maar tegelijkertijd ook zeer verrijkend. Want God wil je heiligen en reinigen en dat kan betekenen dat er pijnlijke wonden naar boven komen, die geheeld mogen worden. Of dat God je wilt reinigen van hardnekkige zondige gedachten en handelingen die jou belemmeren in je geloofsleven.

Wanneer je God meer ruimte wilt geven in je leven, maar het niet ziet zitten om dit alleen te doen, dan wil Aqua Lilium je daar graag bij helpen. Stuur een mailtje naar contact@aqualilium.nl of een berichtje via deze website en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *