klik hier voor het programmaboekje weekend 1. Klik hier voor programmaboekje weekend 2.

KLEINSCHALIGE VROUWENCONFERENTIE Open Up: ‘Kom tot je leuke zelf!’

Van 22 t/m 24 april (bijna vol geboekt) en 29 april t/m 1 mei wordt er een conferentie georganiseerd voor vrouwen. De conferentie Open Up wordt georganiseerd door Charlotte van den Berge van Aqua Lilium Pastorale Praktijk. Charlotte heeft veel ervaring en de passie om vrouwen in hun unieke eigen kracht te zetten door hen te bemoedigen en bevestigen in hun (herstelde) identiteit in Christus.

Het weekend helpt je jouw zwakheden te (h)erkennen en omarmen, je leert je eigen leuke zelf kennen, met al je mooie gaven en talenten die je daarna weer in mag zetten in het Koninkrijk van God.

Open Up biedt een zeer gevarieerd en compleet programma. Organisator en spreker Charlotte neemt je mee van het openen naar God, naar het openen van jezelf en het sluiten voor de duisternis. Door de opbouw van pastorale en theologische thema’s als emoties, ontwikkeling, afweersystemen; geschapen naar Gods beeld; de invloed van de geestelijke wereld en ontdekken van geestelijke gaven, ziet zij uit naar genezing en herstel van jouw unieke identiteit.

Teamwork:

Het Open Up team staat klaar je te verwelkomen en te dienen, ieder op hun eigen plek, met hun eigen gaven.

De aanbidding zal geleid worden door Phillian Leeflang, zij heeft de gave om je mee te nemen naar de intieme aanwezigheid van God.

We zijn heel blij met Peter, de enige man in ons midden die op de achtergrond voor de geweldige catering zal zorgen.


Open Up is kleinschalig.

De groep zal niet groter zijn dan 28 vrouwen. Daar is bewust voor gekozen, zodat er voldoende veiligheid is in de groep en persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer. We moedigen de vrouwen open te zijn in hun behoeften en verlangens en deze van elkaar te respecteren.  

Ontspanning en verwennerij.

Naast onderwijs en gebed is er ook tijd voor ontspanning en creatieve verwerking.

Het weekend is all-in, zodat de deelnemende vrouw dit weekend als echte verwennerij zal ervaren. Natuurlijk kan de chocolade fondue daarbij niet ontbreken!

Extra dit weekend is de workshop “Kleur”, waarin je leert hoe je vol zelfvertrouwen, met de juiste kleuren er op je mooist uit gaat zien.

Luxe groepsaccommodatie in prachtige omgeving.
Het Weekend wordt gehouden in de groepsaccommodatie ’t Wolderwijd’ in RCN vakantiepark Zeewolde. Je kunt hier volop genieten van de prachtige water- en bosrijke omgeving.

Vrijdag om 18.30 wordt je met koffie en lekkers verwelkomt. Zondag 17.00 uur zullen we het weekend beëindigen. De prijs bedraagt € 200,00 (all inclusive).

Voor meer info check de agenda op de site: www.aqualilium.nl, opgeven kan via contact@aqualilium.nl of bel met Charlotte 06-81187965. We zien naar je uit!