“IN RUST EN VEILIGHEID zijn er dingen uit het verleden opgeruimd met God, waar ik eerder nooit bij kon komen. Ik merk minder stress en lichamelijke klachten in mijn lichaam. Wanneer ik nu vastloop, kom ik daar veel sneller uit. Het contact met Charlotte was erg waardevol. In veiligheid en met veel geduld heeft zij met mij meegedacht, gebeden en geluisterd. In alle eenvoud en in dat kleine veilige hokje kon en liet Charlotte de Heilige Geest spreken. Dat heeft mij zoveel licht gebracht. Alles mocht er zijn. Ik heb geleerd dat mijn identiteit in Christus vast staat, wat anderen ook van mij vinden. Ik zou het iedereen aanraden”.  (Anoniem, 2021)

EEN HELE GROTE VERANDERING – “Als ik terugdenk aan het moment dat ik voor het eerst bij Charlotte op het groene bankje zat en als ik nu naar mijzelf kijk (zo’n 5 maanden verder), dan kan ik zeggen dat er echt een hele grote verandering heeft plaatsgevonden. Ik was zo wanhopig en er speelde zoveel, maar God heeft ons tijdens de gesprekken zoveel openbaringen gegeven, het was zo bijzonder om God door Charlotte heen te zien werken. Ik voel me echt geholpen! Ik heb adviezen gekregen die ik de rest van mijn leven mee kan nemen. Heel fijn hoe Charlotte luisterde naar mijn verhaal en ook de juiste vragen wist te stellen. Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb genomen en ben God dankbaar dat Hij Charlotte zó heeft weten te gebruiken!” (Gloria, 2021)

TO THE POINT EN LIEFDEVOL! – “Durf je hart open te stellen en ontvang herstel en vrijheid door de Heilige Geest waar Charlotte mee samenwerkt! Dít is wat ik op een krachtige manier ervaren heb tijdens onze gesprekken en dít is ook voor jou! Bij Charlotte mag je gewoon ZIJN, echt heerlijk”. (Gerdie, 2020)

POWER UURTJES – “De gesprekken bij Charlotte verliepen altijd anders als verwacht, omdat God altijd meer wilde doen of meer kon doen dan ik geloofde. Het waren gesprekken die voelde als “power uurtjes” waarin Charlotte mij een spiegel voorhield van wat mogelijk is in God en mij zo elke keer uitnodigde om die waarheid te omarmen, de leugens los te laten en hun kracht te verbreken over mijn leven. Het was alsof God een innerlijke operatie deed tijdens het gesprek en ik in weken erna mocht merken dat ik in een dieper level van vrede en vrijheid wandelde. Als gevolg van mijn gesprekken bij Charlotte heb ik ongezonde connecties en relaties in mijn leven zien veranderen in gezonde en heb ik God leren kennen als iemand die niet opgeeft in ons te overtuigen van zijn liefde.” (Esther, 2020)

Ik heb het gevoel dat ik mijn levensreis aan het doorwandelen ben bij Charlotte. We kijken naar het verleden en het heden. Doordat Charlotte zo sympathiek, meelevend en inlevend is en niet veroordelend, én ik mij super op mijn gemak voel, voel ik de vrijheid om open te zijn. Zo komen er veel dingen aan het licht. Romeinen 13:12 “De nacht is ver gevorderd en de dag is nabij gekomen. Laten wij dus de werken van de duisternis afleggen en de wapens van het licht aandoen.” Dat ben ik bij Charlotte aan het doen. Dit gaat in samenspraak met God, dat is zo fijn. En dan kom je tot heling en bevrijding in het proces waar je in zit. Ik krijg van Charlotte hele praktische tips. Je kan merken dat ze hiervoor geleerd heeft en levenservaring heeft. Ik ben heel blij met de gesprekken en heb er echt wat aan. Ze maakt een belangrijk deel uit van mijn proces op mijn levensreis. Halleluja!” (PR, 2020)

“Goed voorbereid, goede vragen, concrete handvatten. Als ik wegga heb ik het idee: zo ga ik nu verder.” (Anoniem, 2019)

“Bedankt dat je me nooit hebt opgegeven. Door mij SERIEUS te nemen. Ik voelde me GEHOORD, BEGREPEN.” (SS, 2019). Zie hier voor een uitgebreidere getuigenis.

“Een fijn luisterend oor. Troostend en met de Heer samenwerkend. Geweldige verbetering merkbaar.” (LV, 2019)

“Ik vind het super bij Charlotte. Iedere keer gebeurd er iets wonderlijks. God doet mooie dingen; ik sta er versteld van en ben er dankbaar voor. De gesprekken zijn erg leerzaam en ik ga met een gelukkig gevoel weer van Aqua Lilium vandaan.” (Tony, 2019)

“Bij Charlotte voel ik mij vertrouwd en veilig. Ze werkt samen met de Heilige Geest. Hij leidt de gesprekken/gebeden, waardoor het steeds weer anders gaat, maar na elke sessie ben ik een stap verder in mijn proces. We staan samen steeds weer te kijken van wat God doet.” (PM, 2019)

“Deze hulp, is de juiste hulp en de welkome hulp in mijn leven geweest. Stap voor stap met God naar de goede richting. Geen falen mogelijk met Hem en de hulp samen. Goede samenwerking van Geest en lichaam! Tevens zie ik grote vooruitgang en grote potentie/ambitie groeien!” (L, 2019)

“Charlotte is erg fijn om persoonlijke gesprekken mee te voeren. Ik zelf heb een hele opluchting ervaren door me bij haar zó op mijn gemak te voelen dat ik mezelf open durfde te stellen waardoor er veel besproken kon worden. Ook heeft Charlotte zelf veel levenservaring wat te merken is aan haar goeie inzicht in andermans problematiek. Al met al een hele fijne pastorale werkster met een levende relatie met Jezus die ik mensen zeker kan aanbevelen.” (Naomi, 2018)

“Tijdens de gesprekken die ik had met Charlotte, voelde ik me veilig en op m’n gemak. Tegelijkertijd voelde ik me uitgedaagd om genezing en groei van God te verwachten! De gesprekken eindigden met praktische tips geïnspireerd door de Heilige Geest over welke vervolg stappen ik mag nemen in m’n proces met God. Dit hielp me om te zien dat God zo betrokken is bij ons leven en echt onze Helper is die er altijd voor ons is! Tijdens de gesprekken kon ik merken dat de hoop en geloof die Charlotte heeft in genezing gegrond is in de kracht van de Heilige Geest en de liefde van de Vader. Ze hielp mij om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken – namelijk die van God. Zijn aanwezigheid maakt alle verschil en ik ben dankbaar voor Charlotte’s rol daarin.” (Esther, 2018)